Δαλακούρα Κωνσταντίνα

Δαλακούρα Κωνσταντίνα

Δαλακούρα Κωνσταντίνα

Χειρούργος Οδοντιατροσ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά
Η Δαλακούρα Κωνσταντίνα αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης το 2020 με Βραβείο Αριστείας.

Toν Σεπτέμβριο του 2021 ξεκίνησε να εργάζεται στο οδοντιατρείο, όπου και είναι υπεύθυνη για τη διάγνωση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση οδοντιατρικών αγωγών για ασθενείς όλων των ηλικιών.

Έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα εκπαίδευσης στις 09/10/22 με θέμα “Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων & Καρδιάς, Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” που υλοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Εκπαιδεύτηκε απο τον ίδιο τον κ.Γκίκα Γιώργο στην χρήση μικροσκοπίου και την οδοντιατρική τεσσάρων χεριών καθώς και την οδοντιατρική φωτογραφία. Συμμετέχει σε οδοντιατρικά συνέδρια και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια, θεωρητικά και πρακτικά,  για την επικαιροποίηση γνώσεων και την εξελισσόμενη τεχνολογία στην οδοντιατρική. Μερικά από αυτά είναι:

  • 2-3 Φεβρουαρίου 2019, 1o Συμπόσιο Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων με θέμα “Η κλινική ενδοδοντολογία στην καθημερινή πράξη. Δυνατότητες και περιορισμοί”
  • 6-7 Μαρτίου 2021, Two-day International Online Meeting “Cracked Teeth: Evidence Based Endo – Restorative Approach, Hellenic Association of Endodontists
  • 19-20 Μαρτίου 2021, Ψηφιακός Σχεδιασμός στην Καθοδηγούμνη Εμφυτευματολογία & Σάρωση Εμφυτεύματος με την Μέθοδο της 3 Shape, Εταιρία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης
  • 2 Ιουλίου 2022, CEREC Training by Dr.Georgios Siavikis FICD PhD – Σχεδιασμός, κοπή και σύντηξη προσθετικών εργασιών, με βάση τα μηχανήματα CEREC της εταιρίας Dentsply Sirona (Primescan, Primemill, SpeedFire), stain & glaze
  • 16 Ιουλίου 2022, The Endo Project, Επεξεργασία και τρισδιάστατη έμφραξη του συστήματος ριζικών σωλήνων. Κλινικές κατευθύνσεις και μυστικά επιτυχίας”, ομιλητής Τσομπανίδης Γεώργιος Χειρουργός Οδοντίατρος – Ενδοδοντολόγος
  • 9-11 Σεπτεμβρίου 2022, 58ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρίας της Ελλάδος
  • 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου 2023, 12η Πανθρακική Οδοντιατρική Σύνοδος με θέμα “Πόνος και επιβαρυμένος ιατρικά ασθενής στο οδοντιατρείο”
  • 2-4 Νοεμβρίου 2023, 41ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο “Διαμορφώνοντας τις εξελίξεις στην Οδοντιατρική”

Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια από το Ινστιτούτο MERIMNA και το SPEAR Online, ενώ επίσης είναι μέλος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.

Αρμοδιότητες

Στην εργασιακή της καθημερινότητα η οδοντιατρική τεσσάρων χεριών με μικροσκόπιο  καθώς και η ομάδα μηχανημάτων CEREC(Primescan, Primemill, SpeedFire) αποτελούν κύριο μέρος της οδοντιατρικής πράξης. Αφοσιώνεται στην παροχή ασφαλούς, αποτελεσματικής και φιλικής προς τον ασθενή οδοντιατρικής φροντίδας βασιζόμενη στην οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης και στους 4 πυλώνες της Slow Dentistry (Απολύμανση οδοντιατρείου, Ενημέρωση και συναίνεση ασθενούς, Σωστή αναισθησία και Ελαστικός απομονωτήρας).

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο