Γιώργος Γκίκας

Γιώργος Γκίκας

χειρουργοσ οδοντιατροΣ

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 – 18:00
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

Ο Γιώργος Γκίκας, δραστηριοποιείται ως Χειρουργός Οδοντίατρος προσφέροντας τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, στο ιατρείο του Gikas Dental Care.
Όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιτυχώς διαχειριστεί και αποκαταστήσει απλά, έως και σύνθετα περιστατικά, τόσο επί φυσικών δοντιών, όσο και σε επι-εμφυτευματικές εργασίες, αξιοποιώντας την αισθητική, αποκαταστατική και μικροσκοπική οδοντιατρική, καθώς και την εφαρμογή ενδοδοντίας και εμφυτευματολογίας.

Δεξιότητες

Με αφορμή το πάθος του για την λεπτομέρεια και την οδοντιατρική, το 2018 ξεκίνησε να εξασκεί την Μικροσκοπική Οδοντιατρική και επί της παρούσης, οργανώνει το σεμινάριο The Micro Project για οδοντιάτρους, με θέμα την εφαρμογή του μικροσκοπίου στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη.
Παράλληλα, παρακολουθεί συνεχώς σειρά οδοντιατρικών σεμιναρίων, ώστε να παραμένει διαρκώς ενήμερος για τις νέες τεχνικές και εφαρμογές της Οδοντιατρικής.

Δράσεις και Εκπαίδευση

Είναι μέλος της ITI (International Team of Implantology), καθώς και άλλων Ελληνικών και διεθνών επιστημονικών κοινοτήτων. Έχει παρουσιάσει ένα από τα πρώτα περιστατικά Υπολογιστικά Κατευθυνόμενης Εμφυτευματολογίας στην Ελλάδα, στο 32 ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, αλλά και σε ημερίδες της ITI, παρουσιάσεις περιστατικών στο North Eastern Greece section Study Club. Είναι κάτοχος Διπλώματος στην Οδοντιατρική από το Higher Medical Institute του Plovdiv, αναγνωρισμένο από το τμήμα Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμφυτευματολογία

Βερολίνο 2012

Αισθητική Μικροοδοντιατρικη

Κίεβο 2019

Μέλος της ITI

International team for implantology 2009 - έως σήμερα

Slow Dentistry

H πρώτη οδοντιατρική κλινική slow dentistry στην Ελλάδα. 2020 - έως σήμερα

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο