Το Ιατρείο μας

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας. Παντού γύρω μας βλέπουμε την εφαρμογή που έχει η υψηλή τεχνολογία με σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο. Το πρώτο που είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου, είναι στην ιατρική/οδοντιατρική. Θέλοντας να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο ούτως ώστε η οδοντιατρική του εργασία να γίνει σε υψηλό επίπεδο, αποτελεσματικά και εύκολα, έχουμε ένα οδοντιατρείο που είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα εργαλεία και με ανθρώπινο δυναμικό το οποίο έχει την υψηλότερη επιστημονική κατάρτιση αλλά και στόχο τη συνεχή βελτίωση.

Αυτό το κάνουμε σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον όπου ο ασθενής αισθάνεται άνετα, ευχάριστα, ήρεμα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια για τη δική του υγιεινή γιατί είναι ύψιστης σημασίας για εμάς το απόλυτα καθαρό περιβάλλον και το τηρούμε με τις πιο αυστηρές μεθόδους αποστείρωσης.

Τί είναι αυτό που κάνει μοναδική την εμπειρία του ασθενή; Και τί σημαίνει υψηλού επιπέδου οδοντιατρική;

Έχουμε την δυνατότητα μέσω του εξοπλισμού μας να χρησιμοποιούμε αυτό το οποίο ακολουθεί υψηλά διεθνή στάνταρ που λέγεται One visit dentistry στα Ελληνικά πρακτικά σημαίνει ότι έρχεστε και σε μία ημέρα θα έχετε ολοκληρώσει τις εξής εργασίες: ένθετο, επένθετο, στεφάνη (θήκη), μικρού μεγέθους γέφυρες και όψεις. Με τα πλέον σύγχρονα υλικά απο τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως.

Μέσα από τη λεπτομερή εξέταση, διάγνωση και συζήτηση όλων των αναγκών των ασθενών, γίνεται η ενημέρωση και η εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών, στις οποίες περιλαμβάνεται και η θεραπεία με οδοντικά εμφυτεύματα.

Για εμάς είναι μεγάλης σημασίας να προσφέρουμε οδοντιατρικές θεραπείες υψηλής ποιότητας και για τον λόγο αυτό λειτουργούμε αποκλειστικά και χωρίς διακοπή με αυτό που ονομάζεται οδοντιατρική 4 χεριών. (Είναι πάντα ο οδοντίατρος και ο βοηθός του ώστε να μην αποχωρεί κάποιος απο τον χώρο για διαχειριστικές ανάγκες όπως, να απαντήσει σε τηλεφωνική κλήση, να ανοίξει την πόρτα, πράγματα για τα οποία η γραμματεία φροντίζει γι’ αυτά ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ροή της θεραπείας) 

Το πάθος μας για την ακρίβεια των χειρισμών ολοκληρώνεται με την χρήση του οδοντιατρικού μικροσκοπίου το οποίο μας παρέχει την λεπτομέρεια που απαιτείται για την ελάχιστη παρέμβαση στους ιστούς (αφαιρείται λιγότερη οδοντική ουσία).

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο