Υπηρεσια

Λεύκανση

Λεύκανση

Αποτελεί οδοντιατρική επέμβαση με ασφαλείς χημικούς παράγοντες οι οποίοι δεν καταστρέφουν την αδαμαντίνη και χαρίζουν ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο. Στο ιατρείο μας γίνεται με την βοήθεια διοδικού Laser. Συνήθως ολοκληρώνεται σε δυο ραντεβού με απόσταση μιας εβδομάδας μεταξύ τους.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, για πιο μόνιμο αποτέλεσμα, χρησιμοποιούνται μασελάκια στο σπίτι με ηπιότερο λευκαντικό.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Για να διατηρήσετε την μακροβιότητα και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα της λεύκανσης δοντιών σε βάθος χρόνου, χρειάζεται να θυμάστε ορισμένους κανόνες :

Τι οδοντόβουρτσα πρέπει να χρησιμοποιώ?

Βουρτσίζετε με μαλακή οδοντόβουρτσα και λευκαντική οδοντόκρεμα τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα κατά προτίμηση πριν από τον βραδινό σας ύπνο.

Ποια τρόφιμα πρέπει να αποφύγω?

Αποφύγετε την κατανάλωση τροφίμων με χρωστικές. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τη χρήση τσιγάρου, πούρου, κόκκινου κρασιού, καφέ, τσαγιού, χαμομηλιού, αναψυκτικών τύπου κόλα, σάλτσας σόγιας, χυμών γκρέιπ φρουτ, κερασιών, φράουλας, βατόμουρου, παντζαριών, κοκκινιστού κρέατος, σοκολάτας. Ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών σας, συνήθως αφαιρεί τις χρωστικές ουσίες.

Τι είδους στοματικό διάλυμα κάνει να χρησιμοποιώ?

Αν απαιτείται η χρήση στοματικού διαλύματος, χρησιμοποιήστε διάλυμα που δεν περιέχει χλωρεξιδίνη.

Σε περίπτωση ευαισθησίας τι πρέπει να κάνω?

Εάν τυχόν νοιώσετε κάποια ευαισθησία, μπορείτε να πάρετε αναλγητικά δισκία(παρακεταμόλη), ένα ανά 4ωρο ή 6ωρο και να αποφεύγεται τις πρώτες μέρες την κατανάλωση παγωμένων τροφών και ροφημάτων.

Συμβουλή

Να μην παραλείπεται τους εξαμηνιαίους καθαρισμούς στο ιατρείο ώστε να απομακρύνονται τακτικά τρυγία και χρωστικές.

el