Λουκανίδου Βασιλική

Λουκανίδου Βασιλική

Λουκανίδου Βασιλική

Βοηθός Οδοντιάτρου

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά
Η Λουκανίδου Βασιλική με δίπλωμα επαγγελματικής εξειδίκευσης “Βοηθός Οδοντιάτρου” εργάζεται στο οδοντιατρείο από τον Ιανουάριο του 2022.

Απέκτησε εμπειρία εργαζόμενη σε συνεργασία με ειδικότητες ενδοδοντολογίας, παιδοοδοντιατρικής και αισθητικής οδοντιατρικής  απο το 2020 μέχρι το 2021. Έχει εκπαιδευτεί απο τον ίδιο τον κ.Γκίκα Γιώργο στην οδοντιατρική τεσσάρων χεριών με μικροσκόπιο, τη χρήση CEREC Primescan και συμμετέχει σε χειρουργικές επεμβάσεις όπως την τοποθέτηση εμφυτευμάτων και την επιμύκυνση μύλης. Κατέχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης “Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Απινιδωτή” από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενώ έχει παρακολουθήσει στις 09/10/22 πρόγραμμα εκπάιδευσης “Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων & Καρδιάς, Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” που υλοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Στις 02/07/22 παρακολούθησε το advanced hands-on σεμινάριο “CEREC Training” με τον κ. Σιαβίκη Γιώργο. όπου εκπαιδεύτηκε στο σχεδιασμό, την κοπή και τη σύντηξη προσθετικών εργασιών, με βάση τα μηχανήματα CEREC της εταιρίας Dentsply Sirona (Primescan, Primemill, SpeedFire), καθώς και στο glaze και stain στις εργασίες αυτές. 

Αρμοδιότητες

Κύριες αρμοδιότητές της αποτελούν την προετοιμασία του οδοντιατρείου και του ασθενούς, τη συμμετοχή στην οδοντιατρική πράξη και εξέταση καθώς και την αποστέιρωση και έλεγχο της λειτουργίας των μηχανημάτων.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο